Nederlands English
straat in stad

Over Inexs

Paul van Hoeven (1967) heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement en vastgoedbeheer. Vanuit het Brabantse Vught werkt hij onder de naam INEXS Projectmanagement.

Naast technisch beheer brengt INEXS de bouwkundige kwaliteit van vastgoed in kaart en wordt er gerapporteerd aan de opdrachtgever. In 2013 heeft Paul van Hoeven de opleiding als Integraal Inspecteur - en Integraal Adviseur Vastgoed afgerond en is hij opgenomen in het onafhankelijke register van Sertum. INEXS inspecteert conform de NEN2767 wat dé norm is voor conditiemeting.

Als spin in het web is INEXS de schakel tussen de eigenaar en de huurder. Niet alleen bouwkundige kennis van vastgoed maar ook de communicatie tussen de verschillende partijen is cruciaal. INEXS brengt de kwaliteit van vastgoed in kaart, geeft helder advies over het benodigde onderhoud, selecteert de uitvoerende partijen en coördineert de werkzaamheden.

INEXS beheert vastgoedportefeuilles en behartigt de belangen van de eigenaar die vaak vanuit de randstad of het buitenland opereert. Door de jaren heen is er een landelijk netwerk van betrouwbare uitvoerende partijen opgebouwd. Hierdoor is INEXS in staat bouwkundig onderhoud snel en goed uit te laten voeren.

Sertum logo NEN logo